15 maart 2020

Op dit moment is het van groot belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) af te remmen. Het KNMT-bestuur adviseert haar leden (tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen) om met ingang van maandag 16 maart 2020 tot 21 april, de reguliere zorgverlening op te schorten en over te gaan op het uitsluitend aanbieden van spoedeisende hulp bij niet-coronapatiënten. Dit houdt in dat Orthodontiepraktijk Verburgh genoodzaakt is tot 21 april te sluiten.

Geplande behandelingen in de periode tijdens de coronasluiting kunnen helaas niet doorgaan. Indien u een afspraak heeft, zal er door ons team contact met u worden opgenomen voor het maken van een nieuwe afspraak. 

Voor spoedeisende pijnklachten zijn wij uiteraard gewoon bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken via 076-3038404 en door vervolgens een negen in te toetsen.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u een mail sturen naar info@orthoverburgh.nl. Wij zullen deze mail dezelfde dag nog beantwoorden en indien nodig telefonisch contact met u opnemen. Wilt u toch graag een medewerkster spreken dan kunt u ons bereiken via 076-3038404 en door vervolgens een één in te toetsen. U kunt dan een bericht inspreken, waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen terugbellen.

Wij zijn tijdens de sluiting elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot13:00 uur.

Op onze website zullen wij u zoveel mogelijk op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen.

Wij doen ons best om u gedurende deze bijzondere periode zo goed mogelijk te helpen. Bedankt voor uw begrip en excuses voor het ongemak.

Netpoint Factoring
Door de maatregelen m.b.t. het coronavirus werkt Netpoint momenteel met een verlaagde bezetting. Hierdoor zijn zij telefonisch tijdelijk niet bereikbaar. Heeft u een vraag over een factuur of declaratie, stel deze dan via de website uwdeclaraties.nl of via e-mail reactie@netpointfactoring.nl. Zij zullen u dan zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien. Ook namens Netpoint Factoring bedankt voor uw begrip en geduld. 

Met vriendelijke groet,

Orthodontist Marloes Verburgh & haar team
Orthodontiepraktijk Verburgh