Orthodontist Marloes Verburgh-Vreeke

Marloes Verburgh behaalde in 2006 haar tandartsdiploma aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Kort daarna begon zij aan dezelfde academie aan haar Orthodontie specialisatie. Ook gaf ze les en deed ze verschillende onderzoeken. Sinds het afronden van deze vierjarige voltijd specialisatie mag zij de titel ‘orthodontist’ dragen. En in 2011 publiceerde zij onder deze titel haar eerste artikel in de European Journal of Orthodontics. In de zes jaar die volgden werkte ze samen met drs. C.G.M. Gooris-Kuipers in Breda, waarmee zij in 2015 de maatschap ‘Gooris en Verburgh Orthodontisten’ vormde. Hier deed zij ontzettend veel ervaring en waardevolle contacten op. Door deze ervaring, de vele congressen die ze bezocht en de intercollegiale contacten met kaakchirurgen in de omgeving is haar visie op het orthodontie vak sterk ontwikkeld. En deze visie komt het beste tot zijn recht in een eigen, nieuwe praktijk. Voorzien van alle aspecten die haar persoonlijke aanpak kracht bij kunnen zetten. Dat is ‘Orthodontiepraktijk Verburgh’ geworden.

Foto marloes

“Ik kijk er erg naar uit om met nieuwe en bestaande patiënten aan de slag te gaan in mijn eigen praktijk. Om jong en oud te helpen aan de glimlach van hun dromen!”

Marloes is enorm kritisch en zeer sociaal. Ze streeft altijd naar perfectie, zodat zowel haar team als haar patiënten zorgeloos en met een tevreden glimlach de deur uit stappen. Daarom staan aandacht, privacy, innovatie en kwaliteit centraal in haar nieuwe praktijk.

De praktijk

De praktijk aan de Mathenessestraat in Breda is splinternieuw, modern ingericht en schoner dan schoon. Het is voorzien van de nieuwste instrumenten en apparatuur, voor het uitvoeren van de meest recente behandeltechnieken. Dit alles moet de kwaliteit van onze werkwijze weerspiegelen. Bij Orthodontiepraktijk Verburgh gaan we namelijk altijd voor het hoogst haalbare, we willen het onderste uit de kan.

De praktijk beschikt over zeven behandelstoelen, waarvan twee zich in afgesloten ruimtes bevinden voor nog wat extra privacy. In het gehele gebouw hangt een rustige sfeer, wat erg belangrijk is bij het komen en gaan van de vele patiënten. Patiënten die we de aandacht, klare taal en vriendelijke omgeving willen bieden die ze verdienen.

 

Het team

Team Verburgh bestaat naast orthodontist Marloes uit een praktijkmanager, verschillende orthodontie assistentes en twee baliemedewerkers. Samen vormen zij de jonge, gedreven en kundige basis van deze praktijk. Omdat een groot deel van het oude team van Gooris en Verburgh Orthodontisten is meegegaan naar de praktijk van Marloes, is de team spirit al aanwezig. Het is een hechte club harde werkers die iets voor elkaar over heeft, dit fijne teamgevoel hopen zij over te kunnen brengen aan u als patiënt.

Orthodontist

Marloes Verburgh

Praktijkmanager / mondhygiëniste

Hilde

Balie assistente

Denise

Balie assistente

Ingrid

Orthodontie assistente

Cindy

Orthodontie assistente

Kelly

Orthodontie assistente

Larissa

Orthodontie assistente


Marie

Orthodontie assistente

Marion

Orthodontie assistente

Naomi

Orthodontie assistente

Nathalie

Orthodontie assistente

Nina

Orthodontie assistente

Wendy